Judit Bárdos (Lili Krallová) - seriál Bohéma

Judit Bárdos (Lili Krallová) - Bohéma

Judit Bárdos (Lili Krallová)

Datum narození: 12.5.1988
Znamení: býk

Charakteritika postavy Lili Krallové: Lili je jediná vymyšlená postavy herečky v Bohémě, kombinace českých protektorátních hvězd. Je pražská Němka, jejíž osud připomíná život Nataši Gollové.

Judit Bárdos je slovenská herečka maďarského původu, narodila se roku 1988 a je dcerou politika Gyulu Bárdosa. Dříve než se stala herečkou, studovala čtyři roky na konzervatři hru na klavír. Nyní studuje herectí na Vysokej škole múzických umení v Bratislavě.

Už odmalička byla vedená směrem ke kultůře. Společně s rodiči a starší sestrou navštěvovali divadla, koncerty a výstavy. Prostředníctvím školy resp. hry na klavír se v divadle dostala až na javiště, kde si chtěla vyzkoušet jaké je to byt herečkou.

Filmografie

  • 2017 - Bohéma
  • 2017 - Svět pod hlavou
  • 2016 - ABCs of Death 2.5
  • 2016 - Potkany
  • 2015 - Krisztina
  • 2015 - Nirria
  • 2014 - Doktori
  • 2014 - Dvere
  • 2014 - Fair Play
  • 2014 - Láska na vlásku
  • 2014 - Noc v hotelu, pokoj č. 306
  • 2014 - V tichu
  • 2013 - A...
  • 2013 - Dobrý človek
  • 2013 - Good Night
  • 2013 - Kandidát
  • 2013 - M is for Malnutrition
  • 2011 - Dr. Ludsky
  • 2011 - Dům
  • ...

Zdroj a foto www.ceskatelevize.cz